Freestyle. Video's - 3 juli 2020   19:09 Deze drone beelden van Markus Eder z’n Super Spring Sessions zijn heerlijk om naar te kijken

Door:

Markus Eder laat de Super Spring Sessions 2020 niet zomaar aan iedereen voorbij gaan, want als er drone beelden zijn dan kan je er maar beter ook gebruik van maken!

Een edit eruit klappen is dan ook stap twee van het plan om je sessie even wat meer kleur te geven. Want zoals gezegd: je hebt die lui er toch bij, de footage is toch leip, iedereen wilt er even naar kijken. Dusja, waarom zou je er niet iets mee doen?

Anno 2020 moet je eigenlijk ook wel.

De edit van de Super Spring Sessions die Markus Eder in Klausberg in het leven heeft geroepen kwam dan ook als geroepen en deze drone beelden zijn meer dan welkom. Want ergens begint het altijd te kriebelen als de drone beelden geshowt worden. Toch? Of ben ik nu de enige?

Ohja, nu ben ik die rare, bijzondere kerel zeker!

Goed. Het is dan maar zo. Na het zien van winterse drone beelden wil ik gewoon de bergen in en als het even kan ook nog skiën.

Overigens is het niet allemaal halleluja wat de klok slaat rondom de Super Spring Sessions van Markus Eder. Want wat we nog wel willen zeggen, en we durven het bijna niet te zeggen omdat het én behind the scenes én drone beelden zijn, is dat het wellicht wat korter had gemogen. Ja, we horen onszelf praten. Nee, het is niet iets wat je ons normaal hoort verkondigen, maar we zaten ernaar te kijken en dachten naderhand ‘tja… Dit had ook in 1.5 minuut gekund en dan was het wel vet gebleven. Enige wat je dan moet doen is meer keuzes maken wat betreft je content.’

Maar goed, verder geen onvertogen woord over deze sessie. Check het origineel hierrrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle