Freestyle. Video's - 12 november 2020   13:38 Deze korte impressie van Niek van der Velden in Saas-Fee is meer dan prima beeldmateriaal

Door:

Niek van der Velden is met de nationale snowboard selectie in Saas-Fee geweest om meters te maken en daar zijn een aantal fijne beelden uit voortgekomen!

Ook Niek van der Velden heeft de afgelopen zomer meer naar z’n snowboard zitten kijken dan dat hij er ook daadwerkelijk opstond en dit alles uiteraard vanwege het coronavirus. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen aangezien het trainingskamp van de Nederlandse snowboard selectie gelukkig wel doorgang kon vinden.

Halleluja! Zullen we maar eerlijk zeggen. Aangezien het wel tergend lang moest duren voordat we weer wat actie in de tent hadden. De grote vraag werd natuurlijk wel: waren die trainingen in de zomer, die Niek van der Velden met TeamNL en Red Bull heeft gehost, ook daadwerkelijk goed genoeg om meteen te kunnen knallen in Saas-Fee?

Nee natuurlijk niet. Wat denk je nou, dat Niek van der Velden twee trainingen online doet en verder een beetje ondersteboven in z’n bed ligt te snurken?

Hoewel we niet weten hoe Niek van der Velden slaapt weten we wel dat er veel meer werk in gaat zitten dan dat je in eerste instantie zou denken. In deze vlog kan je zien hoe het er bijvoorbeeld aan toe gaat op Papendal dus die moet je hierna zeker even aanslingeren. Als je dat nog niet hebt gezien uiteraard. Krijg je meteen meer snowboardactie voor je neus wat een lekkere bijkomstigheid is.

Goed, genoeg over andere zaken, hieronder staat dik een minuut aan shots van Niek van der Velden te wachten en hij heeft een hobby die je niet zo één, twee, drie zou verwachten. Des te meer reden om even te klikken en het wachten is nu op beeldmateriaal uit Stubai. Als je overigens ook actie van Casper Wolf wilt zien dan kan je hierrrr terecht. Daar gaan beide heren ook echt als een raket!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle