Freestyle. Video's - 19 september 2020   18:47 Dit is de leipe aftermovie van WKND3.5 in SnowWorld Terneuzen

Door:

WKND3.5 zit erop en de organisatie kan terugkijken op een mooi event, maar hoe ging het er allemaal aan toe in SnowWorld Terneuzen en wie kwam er opdagen? Je ziet het allemaal in deze moeilijk fijne aftermovie!

Een aantal weken geleden werden de deuren van SnowWorld Terneuzen geopend voor een selecte hoeveelheid snowboarders. Dit alles vanwege WKND3.5 en dit zou meteen het eerste, georganiseerde event worden die de snowboardbranche in maanden heeft gehad.

En die de snowboardbranche ook uiteraard dik heeft gemist, want zo is het ook wel weer. Dat was terug te zien in de hoeveelheid grote namen die de invite van de WKND organisatie met beide handen hadden aangegrepen. Voor sommige moest het snowboard nog even afgestoft worden, maar daar was al gauw niets meer van te merken aangezien WKND3.5 goed is voor een aantal dingen en dus ook zeker: senden met je bek.

Dat werd door iedere snowboarder gedaan en als je nog benieuwd bent wie er naar SnowWorld Terneuzen is afgereisd voor WKND3.5, dan eh… Gaan we je nu vertellen dat onder andere Kas Lemmens, Joewen Frijns, Jordi Spa, Mees Oostdijk, Kasper de Zoete, Max de Vries, Sean Taylor, Rachida Aoulad, Kai Groeneveld en Casper Holtzapfel van de partij waren, maar ook voormalig selectielid Erik Bastiaansen liet merken dat hij het nog kan en ook Jacco Bos maakte heel wat fijne meters.

En dan hebben we het nog niet gehad over de rest van de snowboarders zoals bijvoorbeeld een Lucas Uitendaal, die zelfs tricks kan met z’n snowboard terwijl hij op een skateboard staat.

Yep, dat heb je goed gelezen.

Het wordt dus eens tijd dat je de aftermovie van WKND3.5 aanslingert want hij zit echt bomvol fijn beeldmateriaal en daardoor is het weer genieten geblazen. Snel maar doen dus!

Fotocredit frontpage: Jascha v.d. Wijden

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle