Freestyle. Video's - 14 januari 2021   12:43 Dit is het verhaal achter snowboardevents als Fire In The Fridge en WKND

Door:

Het is stil rondom de wedstrijden vanwege corona, maar gelukkig blijven ze bij WKND en Fire In The Fridge wel lekker creatief nieuwe content maken met deze documentaire over de events!

“We dachten, we hebben iets nodig. Iets meer om aan de kids te laten zien dat er meer is dan alleen wedstrijden snowboarden”, aldus Jacco Bos op de vraag hoe het voor hem allemaal is gestart.

Iedereen komt met man en macht opdraven als er weer een event als Fire In The Fridge of WKND van start gaat, maar als buitenstaander kunnen dit soort events nog wel eens wat vragen oproepen. Want wat is de gedachte achter deze events en wat kan je er precies van verwachten? Om dat uit te leggen is er een documentaire geschoten die je het allemaal precies uitlegt, waardoor dit ook voor degenen die al bekend zijn met deze events goed besteed huiswerk is.WKND

Fotocredit: Jascha v.d. Wijden

Want ook al hoeven we jou als bekende van de scene niet te vertellen wie het hart van deze operatie zijn, maar het blijft rete interessant om vanuit hen te horen hoe het allemaal is begonnen. En de rest natuurlijk. Want de heren mogen ook gaan beantwoorden wat het moeilijkste is aan het organiseren van dit soort events.

Is dat alles? Zeker niet, ook fotograaf én shop manager bij Blue Tomato, Jascha v.d. Wijden, krijgt een aantal vragen voorgeschoteld waar antwoord op gegeven wordt. Dit betekent dus nog meer inside information waar we vrolijk van worden. Op fotografie gebied, maar ook waarom Blue Tomato bijvoorbeeld besloot om met WKND in zee te gaan.

En als je denkt dat het dan gebeurd is dan heb je het mis, aangezien Max de Vries en Rachida Aoulad ook voor de camera verschijnen. Alle antwoorden op de vragen van hierboven en meer kan je dus na de klik gaan aanhoren. Het is en blijft in ieder geval een must see wat ons betreft, hopelijk gaan events zoals dit nog lang door. En om het helemaal af te maken zit er nog een event mashup bijgevoegd ook, wat wil je nog meer?

 

Frontpage credit: Robin Groenhart

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle