Freestyle. Video's - 16 maart 2020   20:15 Dit zijn alle epische inzendingen van X Games Real Ski 2020

Door:

De trailer was er al eentje om door een ringetje heen te halen en nu zijn alle video’s van X Games Real Ski 2020 online gekomen. Tijd om ze één voor één op groot scherm te gaan bekijken dus!

Zes keer anderhalve minuut. Meer heb je niet nodig. Ja, een paar seconden om even van full screen naar de volgende video te gaan. En als we zo even links en rechts spieken zien we dat er sommige atleten er wel een beetje met de 90 seconden aan de haal zijn gegaan.

Maar dat is prima. Meer dan prima wel te verstaan.

Want stuk voor stuk is het iets unieks en leips om naar te kijken. Dus die paar minuten maken ons dan ook niet meer uit. Hoe dan ook, wat we er gewoon mee willen zeggen is dat je dus in minder dan een kwartier tijd enorm veel vette beelden gaat zien.

Want Jake Mageau, Alex Hackel, Emile Bergeron, Jesper Tjäder, Noah Albaladejo en Sam Zahner op je beeldscherm? Graag. We dachten dat je het nooit zou vragen.

En er zit nogal wat tussen hoor. Die trailer geeft een aardig beeld, maar als je alle edits hebt bekeken weet je dat er nog zoveel meer in het vat zat dan enkel die eerste momenten. Noah Albaladejo gaat namelijk door het geluid en uiteraard heeft Jesper Tjäder een duit in het zakje gedaan, maar wie wint er de gouden medaille?

Dat is nu dus aan jou om te oordelen want je stem is goud waard. Of naja, semi goud waard. Een stem, dat zijn ze waard. Meer niet. Sorry bro. In willekeurige volgorde zijn hieronder de inzendingen van X Games Real Ski 2020!

Alex Hackel:

Sam Zahner:

Jake Mageau:

Emile Bergeron:

Jesper Tjäder:

Noah Albaladejo:

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle