Freestyle. Video's - 30 maart 2020   18:27 Dit zijn alle epische inzendingen van X Games Real Snow 2020

Door:

It’s time. Na lang wachten kunnen we eindelijk alle inzendingen van X Games Real Snow 2020 gaan bekijken, met onder andere Jesse Augustinus die werkelijk waar on fire is!

Oh, spoilers much?

Sawry. Dat was een beetje het enthousiasme wat we niet in bedwang konden houden. Het was namelijk ook al bij de skiërs van X Games Real echt een feest om alles te gaan bekijken, dus het kan gewoon niet anders of dit wordt ook een prachtig kwartier. Of wait. We hebben de video’s al gezien. Het moet dus zijn ‘dus het kan kon gewoon niet anders of dit wordt ook een prachtig kwartier’.

Ja, dat is beter, want ze hebben er een lekker feestje van weten te maken. Mocht ook wel, met Craig McMorris, Zak Hale, Jesse Augustinus, Rene Rinnekangas en Mark Wilson op de lijst voor X Games Real Snow 2020, maar ze maken het maar toch wel ff waar. Daarmee krijgen we ook meteen antwoord op de vragen “Hoe gaat Jesse Augustinus het er vanaf brengen? Waar gaan we de man die altijd lacht, Rene Rinnekangas, terugvinden? En hoe vergaat het Craig McMorris tussen al het talent?” die we al eerder stelden. Aangezien eh, alles hieronder gewoon te begluren is.

Uiteraard komt nu de vraag omhoog welke van de vijf er met de hoofdprijs vandoor moet gaan, maar voordat die prijzen uitgedeeld worden is eerst de periode aangebroken dat we mogen kwijlen. Dus dat laten we je nu ook gewoon met alle liefde doen! Wel zijn we benieuwd wie er volgens jou moet winnen, dus als je daar wat over vindt weet je ons te vinden op de social media kanalen! De X Games Real Snow 2020 inzendingen in willekeurige volgorde:

Zak Hale:

Mark Wilson:

Jesse Augustinus:

Craig McMorris:

Rene Rinnekangas:

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle