Freestyle. Video's - 5 februari 2021   10:37 Dit zijn alle highlights van X Games Aspen 2021

Door:

Hoogtepunten van het snowboarden tijdens X Games Aspen 2021 én een losse video van alle ski hoogtepunten? X Games zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is met deze twee highlights edits!

Jaa we zitten er lekker in hoor. Eindelijk weer een paar weken met actie in de tent. We houden er van!

Nu kunnen we heel pessimistisch zeggen dat het ook bijna een van de laatste events zal gaan worden, maar dat doen we niet. We zien wel wat de winter verder gaat brengen en wat er doorgaat, dat gaat door. En wat niet? Ach, dat komt volgend jaar wel weer. Als we allemaal weer gewoon vol gas door de sneeuw heen kunnen denderen.

Ja, mooi. Allemaal mooi. Maar nu moeten we het doen met X Games Aspen 2021 highlights edits. HA! Alsof we het er beter vanaf zouden brengen in de pipe of slopestyle course.

Hoor ik daar een ‘hell no!’? Zeker weten.

Oh, dat was ondergetekende zelf. We beginnen zelfs al in onszelf te praten omdat we zo weinig personen spreken. Lekker man.

Waar waren we? Oh, X Games Aspen 2021 highlights edits, natuurlijk. We hebben dus beide even voor je op weten te snorren en die hieronder klaargezet. En die wil je zien. Maar echt. Er werd namelijk aardig wat afge-quad-cork-ed. En zei iemand daar World First? Yup. Het zit er allemaal in en dat is ook wel het mooie van X Games. Jammer dat ze alle streams hadden afgesloten voor ons, maar stiekem viel het via een VPN wel te bekijken. Maar dat heb je voor de volgende keer niet van ons he.

 

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle