Freestyle. Video's - 23 maart 2021   9:33 Dit zijn alle video’s van X Games Real Snow 2021 op een rijtje

Door:

Poaaah, en dat rijtje is me toch even een partij lekker zeg. X Games Real Snow is next level gegaan en dat is terug te zien in alle inzendingen van het brute deelnemersveld!

X Games Real Snow, waar vorig seizoen de Nederlander Jesse Augustinus nog een bronzen medaille bij won, heeft zich voor de 2021 editie eveneens verrijkt met heel wat talenten. We hebben daarom alle zes de inzendingen meteen maar even in dit artikel gefietst zodat je niet meer hoeft te zoeken.

De eerste behind the scenes beelden werden al gemaakt door Stale Sandbech en Gimbal God, maar van het echte werk was nog bar weinig te zien. En met bar weinig bedoelen we: helemaal niets. Gelukkig is de tijd verstreken en mogen we zes keer anderhalve minuut genieten van X Games Real Snow 2021, waar de heerlijke tricks en unieke spots je om de oren vliegen. En voor je beeldvorming: de video’s lopen compleet uiteen!

Met Brock Crouch, Sage Kotsenburg, Danny Davis, Dusty Henricksen, Kevin Backstrom en Stale Sandbech hebben ze het weer meer dan prima op orde voor X Games Real Snow 2021 en dat is uiteraard terug te zien. Grote vraag blijft: op wie zou jij dagelijks stemmen? Wie steekt er volgens jou echt met kop en schouders bovenuit? Stemmen kan via deze link en zo help je toch weer een beetje mee aan de overwinning van je favoriete X Games Real Snow 2021 deelnemer.

Als je overigens meer beeldmateriaal van Jesse Augustinus zou willen zien dan kan je hierrrr even klikken. Check de inzendingen van X Games Real Snow 2021 in willekeurige volgorde snel:

Dusty Henricksen:

Kevin Backstrom:

Sage Kotsenburg:

Brock Crouch:

Stale Sandbech:

Danny Davis:

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle