Freestyle. Video's - 14 december 2020   19:49 Dit zijn de 5 meest creatieve ski sessies volgens Red Bull

Door:

“De 5 meest creatieve ski sessies” klinkt nogal als iets van een aardig statement en daar staat Red Bull volledig achter. Nu is de vraag: welke komen er in voor, waarom niet en is het een beetje een lekker lijstje?

Je snapt dat deze opsomming van hieronder enkel en alleen video’s van Red Bull bevatten he. Dus voor het geval dat je je al bij de eerste begint af te vragen waarom de rest van de wereld er niet tussen staat?

Dan weet je al hoe laat het is.

Tijd om gewoon lekker door te kijken inderdaad. Behalve als je je er echt aan irriteert, want een video zoals deze is en blijft wel gewoon reclame voor Red Bull zelf natuurlijk. Dat gezegd hebbende kregen wij weer een gezellige ‘trip down memory road’ want er zitten een paar video’s tussen die we niet meer zo één, twee, drie op ons netvlies hadden staan.

Eentje natuurlijk wel en dat is de actie van Jesper Tjäder die mocht komen opdraven in een Japanse spelshow. Die werd ergens vorige week online geknald, maar dan blijven er nog vier over. Zoals bijvoorbeeld die keer dat Bene Mayr in Italië twaalf road gaps deed op de Stelviopas. Of die keer dat Marcel Hirscher al kleurrijk het seizoen uit was geslalomd, we weten niet of je die nog kent? Die actie dateert uit 2015, ook al is hij alsnog terug te vinden in deze top 5 van meest creatieve ski sessies ooit van Red Bull.

We missen overigens nog wel die keer dat Bene Mayr achter een Formule E auto hing en als we het over Jesper Tjäder hebben dan komen er nog veel meer opties bij ons omhoog. Of… Nouja, zo kunnen we nog wel even doorgaan. Check hier de top 5!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle