Freestyle. Video's - 7 januari 2021   11:57 Dit zijn de 5 meest unieke snowboard projecten volgens Red Bull

Door:

De creativiteit spat er weer vanaf in deze video, waarin Red Bull even in de archieven is gedoken. Want als de nieuwe content op een laag pitje staat? Dan ga je natuurlijk terug in de tijd.

En jij maar denken dat we enkel een top 5 van ski online zouden gaan zetten? Think again! We zaten stiekem al even te wachten op het energiedrankje en z’n snowboard video want zo zijn ze gewoon.

Tja, het is gewoon zo. Als je ski voorbij ziet komen dan weet je gewoon dat er ook iets met snowboarden aan zit te komen. Of andersom natuurlijk. Red Bull maakt het allemaal niet zoveel uit, als er maar wat het grote wereld wijde web opgeslingerd kan worden.

Daar zijn we het overigens volledig mee eens en ook deze video brengt ons bij momenten die we niet meer zo één, twee, drie op ons netvlies hadden staan. 

Van sommige is het zelfs zo dat we ‘m wel gezien hebben en dat we ook zouden zweren dat we erover geschreven hebben, maar we kunnen ‘m doodleuk gewoon niet meer terug vinden. Maar goed, geef ons wel even wat ruimte he… We hebben ondertussen iets meer dan weten wij hoeveel artikelen hier op de site staan. En het worden er dagelijks nog meer en meer!

“Jaaa, maar daar heb je anno 2021 toch een zoekfunctie voor?!” Ja. Klopt. Maarre… Heb je wel eens onze zoekfunctie gebruikt? Nee, wacht. Natuurlijk niet, anders zou je je zoiets niet afvragen.

Hoe dan ook, van snowboarden achter een rally auto tot de uncorked video van Mark McMorris en meer, dit zijn de 5 meest unieke snowboard projecten volgens Red Bull!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle