Freestyle. Video's - 7 september 2020   16:13 Dit zijn de finalisten van The Faction Collective: Re-Edit Competition

Door:

Van alle inzendingen, die The Faction Collective heeft gekregen voor de Re-edit Competition, zijn er door de jury vijf uitgekozen en spoiler alert: het wordt nog aardig lastig om hier een winnaar uit te kiezen!

Een tijd geleden (lees: dik een maand en een paar dagen) kwam er vanuit Faction de tekst dat ze wel zin hadden in een nieuwe competitie. Alles lag toch op z’n gat, dus waarom zouden ze niet gewoon weer even alle wintersporters wakker schudden?

Zoiets moeten ze gedacht hebben, want het resultaat was namelijk dat ze de footage uit eigen keuken aan het grote publiek gaven met de tekst: Doe er maar wat leuks mee en zorg er voor dat we kippenvel krijgen als je weer terugkomt met je edit.

Ofzoiets.

Resultaat was dat er mega veel inzendingen waren, maar uiteindelijk bleef de hoeveelheid van ski’s en swagboxen die je kon winnen gelijk. Dat was ook de reden dat ze nu eerst finalisten uitgeroepen hebben. Van te voren zei Faction namelijk dat vandaag de winnaars bekend gemaakt zouden worden, maar uiteindelijk moet er toch nog even gestreden worden tussen vijf deelnemers. Tja, je krijgt die ski’s en die swagbox natuurlijk niet voor niets he! Wie van de onderstaande inzendingen is je favoriet? Ze staan in willekeurige volgorde.

Overigens mogen ze van ons wel vaker dit soort acties houden, dan gaan die dagen richting de winter toch weer even wat sneller! Zit je nu trouwens met een sip gezicht naar je scherm te turen terwijl je denkt ‘had ik dit maar geweten dan had ik gewonnen!’ dan moet je even onze notificaties aanzetten. Of gewoon dagelijks even langskomen op de site natuurlijk.

Aurèle Mayol:

Ben Cole:

Charlie Brampton:

Jack Tebb:

Jonny McNee:

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle