Freestyle. Video's - 1 maart 2021   10:14 Dit zijn de hoogtepunten van de Kings and Queens of Corbet’s 2021 in Jackson Hole

Door:

Één van de meest bijzondere wintersportwedstrijden, Kings and Queens of Corbet’s 2021, is weer verreden en de highlights edit is gearriveerd!

De award voor meest bijzondere wintersportwedstrijd krijgen ze niet, maar een uniek concept is Kings and Queens of Corbet’s in Jackson Hole toch zeker wel.

Één couloir, meerdere atleten, een aantal gekrenkte ego’s, iets meer positieve feelings en open monden van fans die de actie van dichtbij zagen én een select gezelschap atleten die uiteindelijk met de handen omhoog stonden. Het was weer genieten geblazen in Jackson Hole!

Of… Dat denken we als we zo naar de highlights edit van Kings and Queens of Corbet’s 2021 kijken. Er was namelijk geen stream om enthousiast van te worden en dus moeten we het doen met twee minuut drieëntwintig aan video.

Armoed. Zaaier.

Armoedzalig bedoelen we natuurlijk. Quotes van Hans Teeuwen hebben hier niets te zoeken.

Ook al zijn we wel echt fan hoor Hans! (Hij zal dit niet lezen, maar just in case. You know?)

Hoe dan ook, waar waren we? Oh, Kings and Queens of Corbet’s 2021 highlights edit. Uiteraard! Ondertussen kan je wel de hele wedstrijd bekijken, maar we zouden niet weten waarom we dat zouden willen. De wedstrijd is al even verreden en het voelt nu ook gewoon als mosterd na de maaltijd. En dat terwijl we mosterd überhaupt niet lekker vinden. Als ze niet willen dat we live mee kijken dan laten we de ‘oh, nu mag je wel kijken hoor, normale bevolking’ replay ook links liggen.

Goed, daarom zijn we wel blij dat de highlights edit er gewoon is want daarna kunnen we door. Het zouden Catie Zeliff en Karl Fostvedt zijn die zich het komende jaar Queen of Corbet’s en King of Corbet’s mogen noemen. Check hier de recap:

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle