Freestyle. Video's - 17 maart 2021   14:54 Dit zijn de podium runs van Kings and Queens of Corbet’s 2021 in Jackson Hole

Door:

Geen tijd om de complete recap te bekijken en heb je de hoogtepunten al gezien? Dan zijn hier nog even de podium runs van de heren en dames bij Kings and Queens of Corbet’s Couloir 2021 in Jackson Hole!

We gaan nog één keer terug naar wellicht dé bekendste couloir die de wereld rijk is. Want als we enkel even kijken naar wedstrijden, welke couloir kan zeggen dat hij meerdere keren is misbruikt voor een event?

Waarschijnlijk zijn er wel meerdere iconische couloirs die de award voor bekendste couloir zouden moeten krijgen, maar dat moment komt later nog wel een keer. Nu is het Kings and Queens of Corbet’s Couloir 2021 in Jackson Hole die wederom in de schijnwerpers staat en wel doordat Jackson Hole de beste runs even op een rijtje heeft gezet.

Van de heren krijg je er 5 te zien en van de dames zijn er 3 die in de edit zijn verwerkt. Edits trouwens, want ze zijn los van elkaar geupload en eerlijk is eerlijk, het contrast tussen de heren en dames is in deze editie van Kings and Queens of Corbet’s Couloir wel erg groot te noemen. Begrijp ons niet verkeerd, we zouden het écht niet nadoen, maar als Red Bull een event zoals dit al een aantal jaar organiseert én met invite only gaat werken? Dan hadden we van de vrouwen wel wat meer gehoopt te zien. Oordeel overigens ook even zelf, want hieronder hebben we eveneens de hoogtepunten van de vrouwen erbij gevoegd.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle