Freestyle. Video's - 12 april 2022   15:32 Dit zijn de snowboard highlights van The Nines 2022 in Crans Montana

Door:

Het moment waar we op zaten te wachten is eindelijk daar, want niet alleen zat de 2022 editie van The Nines vol met een aantal (!) world firsts… De rest van de actie was ook om van te kwijlen. Dus, waar wacht je nog op? Klikken!

Want zonder klikken kom je niet bij de video die je leven gaat verrijken. Je denkt nu natuurlijk dat we een geintje maken, maar we overdrijven niet.

Serieus. Gewoon niet.

Dit wil je zien. Nee, dit MOET je hebben gezien. Anders zal er voor altijd een gat in je leven zijn waarvan je niet wist hoe je ‘m op moest gaan vullen.

Oke, dat klinkt wel erg dramatisch allemaal en dat is het niet. Het is namelijk gewoon enorm leuk om deze snowboard highlights edit te bekijken. The Nines had een mooie week, maar dinsdag 5 april was toch wel een van de meest speciale van het stel. Eerst was het namelijk de Japanse snowboarder Reira Iwabuchi die als ‘s werelds eerste vrouw een Frontside Triple 1260 wist te landen, waarna een paar minuten later nog meer progressie werd getoond. Ditmaal door de Canadese Laurie Blouin en wel met een Cab Triple 1260!

Oehlala en dit was natuurlijk nog niet alles wat er door de dagen heen geland werd, dus hoog tijd om naar de beelden te kijken. Want eeeeh… Er stond ook nog een zestien jarige Japanner op de deelnemerslijst genaamd Hiroto Ogiwara. En we gaan het gewoon zeggen want waarschijnlijk heb je het al gehoord: Hij landde ‘s werelds eerste Backside 2160. The Nines heeft z’n naam als progressie event dubbel en dwars waargemaakt, check de snowboard actie hieronder!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle