Freestyle. Video's - 14 september 2020   20:07 Dit zijn de winnaars van The Faction Collective: Re-edit Competition

Door:

De strijd is gestreden en de winnaars zijn ondertussen bekend gemaakt, maar wie heeft The Faction Collective: Re-edit Competition gewonnen en wie ging er als fan favorite naar huis?

Allereerst: Geniale actie van Faction. Dat mag gezegd worden, dus dat doen we dan ook. Verder was er al een finale waarvan we niet wisten dat hij bestond, maar fine. We kunnen een memo hebben gemist. Lang heeft die finale overigens niet geduurd want een paar dagen later kwam dus naar buiten wie er heeft gewonnen.

Etienne Mérel, de man achter verschillende Faction Films, had er het volgende over te zeggen: “Making a decision was difficult. The finalists all made great edits and put in a lot of work. I was surprised by the creativity of each trailer which made it a real pleasure to watch and see how the shots were reworked in a way which gave them new value.”

En eigenlijk hadden we dat zelf ook wel kunnen invullen. Het zou toch wat zijn als die Etienne gewoon op z’n lomp Frans even aan de grote klok hing dat er eigenlijk te weinig inzendingen waren en dat hij het nu moest doen met deze troep die hij voorgeschoteld kreeg.

Nee, dat zou de boel niet ten goede komen. Maar! Niet gevreesd, want we snappen dit keer wel dat hij het aardig lastig heeft gehad. De inzendingen waren namelijk ook wel van een lekker niveau en als je dan écht een winnaar moet kiezen… Tja, dan kan het nog wel eens een kluif gaan worden.

Gelukkig heeft hij het allemaal niet laten versloffen en heeft hij er eentje uit de hoge hoed weten te toveren en die luistert naar de naam Charlie Brampton! Hieronder vind je z’n winnende inzending terug, hij is dé grote winnaar van de ‘The Faction Collective: Re-edit Competition’, waar Ben Cole zich als favoriet van de fans mocht kronen. Check de winnende edits hieronder:

Charlie Brampton:

Ben Cole:

Fotocredit: Faction Skis

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle