Freestyle. Video's - 9 november 2021   16:34 Eero Ettala krijgt eigen sneeuwkasteel tot z’n beschikking en stunt er op los

Door:

Wat zou jij doen als je een sneeuwkasteel tot je beschikking had? Eero Ettala wist er wel raad mee toen hij in Fins Lapland aankwam en uiteraard zijn dit beelden die je even moet zien!

Een sneeuwkasteel tot je beschikking krijgen met de tekst ‘joeee, veel plezier ermee!’ is iets wat we serieus hopen dat het ons ooit gaat overkomen. Want even tussen jou en mij… Hoe gaaf zou dit zijn?!

De ideeën stromen al binnen als we er nu even kort over nadenken, want je kunt in dit sneeuwkasteel een feest geven waar je u tegen zegt. Met een ijsbar, ijsberen die je drankjes inschenken en het liefste nog met een open, glazen dak, waar je het noorderlicht kan zien.

Terwijl de tunes door het sneeuwkasteel galmen, natuurlijk.

Ja, we zijn het er over eens. Dit moet gaan gebeuren. Helaas voor jou en mij moet dit nog even wachten, maar Eero Ettala kan het alvast wél van z’n bucketlist afvinken.

In Kittilä, de plek in Fins Lapland waar dit project is gefilmd, worden jaarlijks sneeuwkastelen gebouwd en dit alles blijft dan staan tot ergens in de lente. Want tja, wat betreft de temperatuur zit dat uiteraard wel snor.

Voordat Eero Ettala zich in het zweet ging werken, kwam hij eerst nog even een aantal keer langs om te kijken en inventariseren. “Ik heb een hoop moeten plannen om de perfecte lijnen te creëren die mijn style matchen”, aldus Ettala. “De ruimtes waren nauw en ook nadat ik iets had geland moest ik meteen uitkijken voor al dat beton-achtige-ijs. Ik moest dus uitkijken dat ik niet geblesseerd raakte. Maar goed, dit was een van de meest memorabele projecten die ik heb gedaan in m’n carrière. De locatie was echt heel speciaal, het voelde alsof ik een week lang in een sprookje heb gesnowboard.”

Dat laatste snappen we helemaal, bekijk snel de beelden!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle