Freestyle - 25 januari 2021   13:49 Fabian Bösch doet skischans achteruit, topt het af met dubbele frontflip

Door:

Fabian Bösch pakte de mogelijkheid om van een skischans te springen met beide handen aan én hij deed hier nog even een schepje bovenop!

Bösch is geen onbekende als het aankomt op bizarre acties, dus wat dat betreft zit het wel snor, maar toch blijft het wel gaaf hoe Red Bull het weet te regelen voor ‘m.

Het deed ons een beetje denken aan die ene keer dat Sammy Carlson achterstevoren van een skischans is afgesprongen, dat was ook zoiets bizars. Nu is het dus Fabian Bösch die z’n ski’s heeft ondergeklikt voor zo’n bijzondere actie en hij pakt het nog maar eens extra uniek aan. Want blijkbaar vond Fabian Bösch het iets te normaal om op een traditionele manier van de skischans af te springen. En wie zijn wij om ‘m daar ongelijk in te geven?

Daarom heeft Red Bull ‘m ook een contract gegeven. Omdat hij toch even een extra moment pakt om out of the box te denken.

Het pakte uit in een setting waarbij de Gross-Titlis-Schanze eraan te pas moest komen en waar halverwege de landingsplek nog een schans geprepareerd werd. Want tja, één schans is wel een beetje, mwuah. Toch? En voor je informatie: de Gross-Titlis-Schanze is de steilste World Cup schans ter wereld.

De echte jongens zijn dus opgetrommeld voor deze stunt en met pak ‘m beet, hang ‘m weg 90 km/h ging Fabian Bösch met z’n kont naar voren van de schans af. Hoe het verder af is gelopen zie je hieronder, evenals de weg er naar toe. Want het zou niet zo makkelijk geklaard gaan worden door Fabian Bösch!

Fotocredit: Red Bull

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle