Freestyle. Video's - 20 mei 2020   15:20 Faction atleten Henry Sildaru en Antti Ollila gaan samen op pad in leipe edit

Door:

Blijkbaar was Henry Sildaru de andere skiër van Faction genaamd Candide Thovex toch nog kwijt geraakt, maar gelukkig was daar nog teamgenoot Antti Ollila om achteraan te stunten!

Als eh… Antti ook in La Clusaz was geweest. Dat is niet het geval, dus alles van hieronder werd in Ruka gefilmd. Maar waarom pakken we dan Candide Thovex er nog bij?

Nou, het mag dan wel zo zijn dat Antti Ollila en Henry Sildaru door het park heen zijn gejaagd, maar dit alles is wel a la Candide Thovex vastgelegd! Wat betreft het filmen zit het namelijk zo in elkaar dat het net lijkt alsof Henry Sildaru achter Candide aangaat. Alles is rauw, zit geen muziek onder, je hoort enkel en alleen het gesuis van de wind door de snelheid, de tricks zijn heerlijk om naar te kijken en de combinaties zijn niet aan te slepen.

Maar goed, Antti skiet niet hetzelfde als Candide, ook al is dat ook meteen het mooie eraan. Het team van Faction zit gewoon bomvol met talent. Want het mag dan wel geen Candide zijn, Antti heeft ook zeker genoeg in z’n mars om je kaak naar de grond te laten gaan. En dan hebben we het nog niet eens gehad over Henry he, want die gaan we echt nog vaak tegenkomen in de toekomst.

Met dertien jaar moet hij overigens gewoon eigenlijk enkel plezier hebben, maar gezien het pad welke z’n zus heeft afgelegd zal het ons niet verbazen wanneer Henry binnen korte tijd hetzelfde gaat bewandelen. Die weg is toch al geasfalteerd, dus waarom niet? Of Henry Sildaru moet opeens enorm veel zin krijgen om dolfijnen te gaan trainen en z’n ski’s niet meer interessant vindt…

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle