Freestyle. Video's - 22 maart 2020   15:06 Faction komt met extra beelden rondom The Collective: Fonna segment

Door:

Faction die met beelden uit het Noorse Folgefonna komt, gewoon voor de lol? We zouden gestoord zijn als we die links zouden laten liggen en dus kan je na de klik meegenieten!

Want je weet wat dat betekent he? Dat betekent dus nieuwe beelden, herkenbare beelden, semi herkenbare beelden en een mix van dit alles. Én dan ook nog eens in combinatie met de prachtige setting die Folgefonna, of in de volksmond beter bekend als Fonna, met zich meebrengt.

Stale Sandbech heeft in samenwerking met Monster Energy de eerste keer daar een Golden Hour gehouden, waar de tweede poging helaas uitmondde in een reeks van wachten, wachten en nog meer wachten. Uiteindelijk kwam daar wel iets leips uit, want tja… Zet een hoop atleten van wereldniveau op een berg, film de boel en de kans zit er dik in dat je beeldmateriaal hebt waar je vrolijk van wordt!

Zou ergens ook wel gek zijn wanneer dat niet het geval was, ook al zal de crew die in Fonna was voor Golden Hour 2 het liever anders hebben gezien. CURSED is alsnog het resultaat wat eruit is komen rollen, maar blijkbaar waren er ook skiërs. In een andere periode ofcourse.

De zonsondergang is namelijk echt rete lekker te noemen, waardoor we wel begrijpen dat er meerdere crews zijn geweest die graag van de uniek gebouwde schans gebruik wilden maken. Want als er iets een boost aan je film of edit geeft? Dan is het wel de zonsondergang in Fonna. 

Faction is daar dus het mooie voorbeeld van en die beelden moet je snel maar even begluren. Om daarna natuurlijk CURSED en Golden Hour te gaan bekijken!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle