Freestyle. Video's - 1 april 2020   11:24 Faction showt ‘Finland Rough Cut’, extra nieuwe beelden uit The Collective

Door:

Nieuwe beelden van Faction Ski’s z’n The Collective zijn nu te bewonderen en dat scheelt, want ze hebben van dit viertal écht veel footage online gezet!

We wilden zeggen dat je weer onderuit gezakt mag gaan liggen omdat er staan fijne beelden op je te wachten, ook al is dat in deze tijden waarschijnlijk een beetje overbodig. Maarja, als wij het niet zeggen, wie zegt het dan tegen je? Nu moet je van ons, dus als je geen reden had dan mag je dat nu aanpakken.

En ons de schuld geven uiteraard. Maakt ons niets uit, doen we voor je.

Okay, terug naar de edit van hieronder want of het gepland was weten we niet, wellicht was het juist een initiatief van Faction vanwege het thuiszitten, maar eigenlijk maakt dat ook niet uit. Beide opties zijn meer dan prima te noemen in deze tijden en daarmee komt het Finland segment als geroepen.

Daar is het feest nog niet klaar mee trouwens, aangezien het de Rough Cut betreft, dus je gaat extra veel Faction action zien na de klik! En dat is extra nog nooit vertoonde beelden he. Dus om het even in verhouding te zetten: waar je in The Collective, de complete film van Faction, ongeveer pak ‘m beet zes minuten beeld krijgt te zien uit Finland, daar kan je nu gezellig meer dan twintig minuten naar alle actie zitten kijken die je nog niet hebt gezien.

Dat is wel meer dan prima vermaak zullen we maar zeggen. Sowieso is Helsinki een stad waar we enkel met grote ogen doorheen zouden lopen, laat staan als dat te combineren valt met een urban ski sessie waar niemand minder dan Antti Ollila, Alex Hall, Will Berman en Corey Jackson aan deelnemen? Dan kan je ons opvegen.

Maar dat scheelt, want we liggen al klaar.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle