Freestyle. Video's - 25 maart 2020   19:45 Fit worden terwijl je thuis zit? Niek van der Velden en TeamNL hebben de oplossing!

Door:

Heb je alles in je huis al schoongemaakt en is ook je administratie op orde, terwijl dit echt nóóit het geval is, én voel je je een beetje sad omdat je niet kunt sporten? Dan wordt het tijd om jezelf samen met Niek van der Velden en TeamNL in het zweet te werken!

Want face it, we moeten allemaal onze energie kwijt. Iedereen pakt het natuurlijk op z’n eigen manier aan, maar in tijden van quarantaine kan het nog wel eens aanvoelen alsof je niet aan je trekken komt. Nu is er een niet nader te noemen site voor volwassenen die daar met een gratis premium account letterlijk verandering in aan weet te brengen, ook al is dat nu even niet waar we op doelen.

De dagen thuis kunnen namelijk lang zijn en zeker wanneer je als sportief persoon (al dan niet) graag in de buitenlucht bezig bent kan de moed je in de schoenen zakken. Daarom is TeamNL nu met een initiatief gestart genaamd ‘Fit met…’, waarin verschillende atleten een work-out in elkaar hebben gedraaid. En daar komt dus snowboarder Niek van der Velden om de hoek kijken!

Die trouwens z’n bloempot kapsel vaarwel heeft gezegd.

R.I.P.

Anyway, de toelichting van TeamNL luidt: “Wij willen Nederland inspireren, ook in deze onwerkelijke periode. Onze sporters laten je graag zien hoe zij met beperkte ruimtes en mogelijkheden toch kunnen trainen en hun work-outs doen”, en voor jullie luiaards hebben we meteen maar even de complete work-out van Niek van der Velden voor je uitgeschreven.

10x – kneeling jump
10x – kneeling stand-up
10x – hamstring slides
30 sec – 8 point plank

Dit alles doe je 4 keer voordat je succesvol mag melden dat je de Niek van der Velden thuis work-out gedaan hebt. Oh, en als je nog energie over hebt kan je er ook nog even een backflip burpee achteraan douwen. Check de video waar Niek van der Velden je meeneemt langs alle oefeningen, wie doet er mee?

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle