Freestyle. Video's - 3 mei 2021   14:02 Ga behind the scenes bij Audi Nines 2021 in Crans Montana

Door:

Want behalve skiën en snowboarden waren er tijdens Audi Nines 2021 nog genoeg andere dingen om te doen in het Zwitserse Crans Montana!

Maar goed, we gaan er even vanuit dat jij dat ook wel wist. Sure, er was genoeg dicht om te oordelen dat er meer gedaan had kunnen worden, maar niet alles was bar en boos.

Gelukkig.

Alhoewel er wel genoeg getest moest worden voordat er überhaupt iets uit de hoge hoed getoverd kon gaan worden. Daarna werd er geskateboard, in een indoorhal gestunt, trampoline gesprongen, ook daar weer geskateboard, daarna weer getest uiteraard en toen…

…Was het eindelijk zover om de eerste dag bij Audi Nines te gaan filmen. First hits, first impressions, alles komt gezellig voorbij in een vibe waardoor je er nóg meer bij had willen zijn. Oh, en dan vergeten we de surf sessie ook nog even.

Wat?! Surf sessie? Yup. Er was dus écht meer te doen daar in Zwitserland.

Overigens hoef je je nu niet op te gaan maken voor een erg gelikte versie van behind the scenes beelden van Audi Nines, voor het geval dat je zulk soort verwachtingen had. Het had gekund hoor, daar niet van, Audi Nines komt wel vaker met beelden op de proppen die je eigenlijk alleen in de bioscopen terug ziet. Maar dat is nu dus even niet het geval. Erg is het niet, we houden je alleen graag op de hoogte.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle