Freestyle. Video's - 6 juli 2020   13:41 Ga behind the scenes met Marcus Kleveland en z’n brute side hits project

Door:

En het mooie aan behind the scenes is dat je niet alleen tekst en uitleg krijgt rondom de side hits die Marcus Kleveland pakt, maar ook de leipe road gap komt voorbij!

Het is dus goed dat je even hebt doorgeklikt, want Marcus Kleveland is weer volgas gegaan in het Noorse Stryn. De edit an sich was al lekker om naar te kijken (klik daarvoor hierrrr), maar de uitleg hoe het allemaal tot stand is gekomen blijft altijd wel extra lekker om naar te kijken.

We wisten van te voren namelijk niet dat dat hele pad gewoon ondergesneeuwd was en dat alle sneeuw eerst weggeveegd moest worden.

Eerlijk is eerlijk: hoe moesten we dat ook weten? Maakt verder ook niet uit, maar dit en meer is dus een goede reden om naar dat soort video’s te kijken. Alles wat we voorbij zien komen op socials ziet eruit alsof er geen werk aan verricht is, terwijl tegelijkertijd er met man en macht gewerkt is om dit voor elkaar te krijgen.

“We arrived in Stryn. The resort is closed, so we can basically do whatever we want.” Aldus Marcus Kleveland. Pooah, als dat geen reden is om volle bak creatief te worden? Dan weten we het ook niet meer hoor. Want wat heb je nog meer nodig? Stryn heeft namelijk, zoals gezegd, een grandioze hoeveelheid sneeuw gekregen en daarmee lag er niets meer in de weg voor een mooi project.

Behalve een lekker zonnetje natuurlijk.

Want tja, iedereen houdt van een lekker zonnetje. Zeker tijdens het filmen van het side hits project. Genoeg geouwehoerd, aanslingeren die handel en de komende twintig minuten ben je onder de pannen!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle