Freestyle. Video's - 28 maart 2021   13:19 Ga behind the scenes met Mark McMorris tijdens Natural Selection Tour in Jackson Hole

Door:

Yes yes yes! Mark McMorris heeft z’n avontuur van Natural Selection Tour in Jackson Hole volledig opgenomen en daar is nu de recap van online gezet!

Kijk, we weten allemaal hoe de eerste aflevering van Natural Selection Tour is afgelopen, maar boeit het iemand? Nee toch? Het maakt zo’n verhaal van Mark McMorris eigenlijk des te interessanter, want nu krijgen we te zien wat er allemaal aan voorafgaat.

Als je nu niet onder die drie personen valt die niets hebben meegekregen van Natural Selection Tour dan mag je je allereerst even gaan schamen.

Maar daarna kan je hierrrr even kijken naar de recap. Pas dan kan je hieronder verder kijken, want dan zie je alles op een manier waar je mond van open gaat vallen. En wat je dag zal gaan maken. Als dat nodig natuurlijk.

Mark McMorris heeft er in ieder geval een fijne ervaring aan overgehouden en zo humble als dat hij is… Zo is z’n overwinning niet! Voordat McMorris de leiding mocht nemen in het Natural Selection Tour klassement moest hij eerst afrekenen met Travis Rice, Mikkel Bang en Ben Ferguson. Tja, ga er maar aanstaan! 

We kunnen je trouwens allemaal wel gaan vertellen wat er gaat gebeuren in deze aflevering, maar kijken moet je ‘m gewoon zonder twijfel. Dan kan je meteen ook even gaan genieten van de runs die hij heeft gemaakt en… Nee, nu gaan we het toch vertellen. Ciao!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle