Freestyle. Video's - 5 januari 2021   14:16 Gimbal God maakt monsterlijk lekkere 2020 highlights edit van Stale Sandbech

Door:

Het is dat we iets in het onderwerp moeten zetten, maar als je Stale Sandbech, Gimbal God én highlights edit in één zin ziet staan dan weet je al wel hoelaat het is. Right?

Zeggen dat beide heren op elkaar ingespeeld zijn is nogal een understatement, want als je zo lang als zij samen aan het reizen zijn? Dan ga je bijna elkaars gedachten lezen. Dat kan niet anders. 

Aan talent geen gebrek. En dan bedoelen we geen gebrek aan beide kanten van de camera. Gimbal God verzorgt dag in dag uit de footage die Stale Sandbech dan weer weet te creëren op z’n snowboard. Laatst was het zelfs zo dat Stale Sandbech te zien was op Time Square!

En uiteraard was alles voor die beelden op Time Square in New York City geregeld door Gimbal God. Oh, en we vergeten bijna nog te vermelden dat Gimbal God en Stale Sandbech samen meedoen aan X Games Real Snow 2021. Als dat je niet doet overtuigen dat dit duo weet wat ze doen…

…Dan weten wij het ook niet meer. De beelden van hieronder spreken in ieder geval voor zich. Ook voor Stale Sandbech was het even zoeken naar momenten vanwege corona, maar daarvoor was het allemaal nog wel gewoon snowboardbaar. Is dat een woord? Geen idee.

Hoe dan ook, Gimbal God heeft alle highlights eens op een rijtje gezet en daar is deze leipe jaar edit uit komen rollen. Uiteindelijk heeft het allemaal gepast in iets minder dan vier minuten. Dat is toch best een prestatie!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle