Freestyle. Video's - 24 augustus 2020   16:43 Gimbal God start z’n eigen YouTube avontuur met een leipe welkomstvideo

Door:

Ben je helemaal fan van het werk van Gimbal God en wil je daar meer van zien? Dat is voortaan allemaal geregeld want Gimbal God is z’n eigen YouTube-kanaal gestart én hier heeft hij meteen een banger van een welkomstvideo op gegooid!

Tot dusver was Instagram eigenlijk de enige plek waar je ook daadwerkelijk al het werk van Spencer Whiting op terug kon zien, maar dat is dus verleden tijd. Nee, dat zeggen we verkeerd. Je kunt nog altijd op Gimbal God z’n Instagram account gluren naar wat werk wat hij maakt, maar nu is de uitbreiding daar.

Ja, dat is beter.

Hiervoor zag je ook wel werk van Gimbal God voorbij komen, maar dat was meer omdat andere kanalen z’n werk publiceerden. Vanaf nu is dat dus verleden tijd aangezien Gimbal God z’n eigen account is gestart en hier al z’n werk op zal gaan publiceren. Dus ook de minder bekende momenten en dus ook niet wintersport gerelateerde actie.

Dat je het alvast even weet en de eerste video die Gimbal God op internet heeft gedropt duurt dan wel maar anderhalve minuut, hij is wel echt lekker te noemen hoor. Je krijgt meteen een mooie indruk van alles waar Gimbal God zich druk mee bezighoudt en uiteraard mag daar het wintersporten niet in ontbreken.

Maar ook het surfen komt aan bod, net zoals de motorcrossers en de skateboarders. En de rest waar we het nu nog niet over hebben gehad maar die je wel gaat zien als je hieronder op play klikt. Snel maar doen dus.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle