Freestyle - 24 april 2021   9:57 GoPro dropt heerlijke highlights edit van Audi Nines 2021 in Crans Montana

Door:

Ga er maar eens goed voor zitten want GoPro heeft de beelden van Audi Nines 2021 in Crans Montana op een rijtje gezet!

We zeiden het eerder al en we blijven het zeggen: Als er iets van Audi Nines 2021 in Crans Montana voorbij komt op het internet dan sharen we het. Het is gewoon zó’n enorm leip event, zelfs als het een seizoen zou zijn waarin niet alles afgelast was. Zelfs dan was Audi Nines 2021 een must om te zien.

En nu alles dus wél is afgelast krijgt Audi Nines nog meer spotlights op zich gericht. Alsof ze dat erg vinden trouwens, integendeel. De laatste jaren zijn ze niets anders aan het doen dan de spotlights op zichzelf te laten richten en deze highlights edit van GoPro bewijst nog maar eens dat ze goed bezig zijn. Want we weten niet in welke edit je én Jesper Tjäder én Halldor Helgason én Fabian Bosch én Sebbe de Buck én Tess Coady voorbij gaat zien komen?

Juist, die van GoPro over Audi Nines 2021 in Crans Montana natuurlijk! Deze atleten waren overigens niet de enige die de unieke setup aan de tand mochten voelen, maar dat gezegd hebbende: dat wist je natuurlijk al omdat je de ‘big train‘ hebt gezien. Ja, sorry, dom van ons.

Feit blijft wel dat er gewoon weer een mix van ‘aerial and architectural artistry’ op je staat te wachten, aldus Audi Nines zelf. Overigens zijn we het daar gewoon helemaal mee eens. Laat dat even duidelijk zijn. We hebben ‘m nu voor de zoveelste keer bekeken en het blijft een bijzondere aangelegenheid.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle