Freestyle. Video's - 7 januari 2022   19:15 GoPro Snow Team pakt uit door funpark van Mammoth Mountain onder te stunten

Door:

Het GoPro Snow Team is in Mammoth aangekomen en daar zijn de nodige bangers geschoten, wat allemaal ook nog eens lekker in elkaar is geëdit. Dus… Ready, Freddy?

Je zou er wel klaar voor moeten zijn, aangezien GoPro ongeveer toonaangevend is als het aankomt op handige action camera’s die ook nog eens ziek goede kwaliteit weten te leveren.

Het is dan ook niet zo gek dat er genoeg atleten zijn die zich aan GoPro hebben gebonden, wat uiteraard ook weer handig is voor het Amerikaanse technologie bedrijf. Want tja, zonder atleten geen leipe content. Right?

Dat klopt half, want ook personen die geen atleet zijn kunnen beelden schieten waar je kaak van naar de grond gaan. Sterker nog: het zal je verbazen hoeveel van dit soort talenten er rondlopen zonder dat je het weet! Ben je al bekend met de uitdaging van GoPro waarin ze een miljoen dollar weggeven als je in hun eind edit terecht komt?

Zo nee, dan moet je hierrrrr even klikken. Want dan zie je zelf hoe gaaf het er aan toegaat in actie-film-land. Dat gezegd hebbende: als een merk als GoPro het park overneemt dan weet je een paar dingen zeker. Één daarvan is dat er een hoop gestunt gaat worden en het tweede wat je zeker weet is dat er een hoop GoPro’s zullen rondslingeren. Want er moet natuurlijk wel goed gefilmd worden hoe het er in het park van Mammoth aan toegaat!

Dat is dan ook zeker gebeurd en wel door een mooie combinatie van ski en snowboard en mannen en vrouwen. Takeru Otsuka, Hailey Langland, Jamie Anderson, Chris Benchetler, Tim Humphreys, Sage Kotsenburg en Tom Wallisch gaan je namelijk vermaken!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle