Freestyle. Video's - 8 april 2021   10:53 Halldor Helgason, Jesper Tjäder en Nico Porteous nemen je mee tijdens Audi Nines 2021 in Crans Montana

Door:

Audi Nines 2021 in Crans Montana is gisteren afgetrapt en om dat te ‘vieren’ neemt dit drietal je even mee om te vertellen hoe het eruit ziet!

Het meest creatieve event van het jaar is officieel van start gegaan en de eerste video staat er ook op. Gelukkig maar, hoe meer hoe beter in dit geval zullen we maar zeggen. Die 3D beelden waren natuurlijk wel leuk, maar het echte werk moest toen nog komen. Want er gaat niets boven Helgason, Tjäder en Porteous die even in hun eigen woorden gaan vertellen wat de course allemaal te bieden heeft, hoe ze het vinden. En Tjäder was natuurlijk al opzoek naar bijzondere transfers en creaties om z’n tricks aan elkaar te linken.

Groot gelijk geven we ‘m, daar zijn deze paar dagen ook voor!

Audi Nines werkt al jaren samen met hun atleten om er iets van te maken waar we allemaal vrolijk van worden en dit jaar doet Audi ook nog even een schepje er bovenop. Audi heeft namelijk eveneens aan de tafel gezeten om te bespreken hoe Audi meer kan toevoegen dan enkel de logo’s (en waarschijnlijk ook geld).

Het resultaat mag er wat ons betreft zeker zijn en ook bij de atleten is het enkel een lofzang wat we voorbij horen komen. Enne, horen we Jesper Tjäder, de koning van de transfers en gekke momenten, nou ‘wooaaah’ zeggen?!

Houd ons in de gaten want als er een mogelijkheid is dat we meer actie van Audi Nines kunnen sharen dan doen we dat.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle