Freestyle. Video's - 29 juli 2020   17:23 Henry Sildaru bezoekt Nederland en doet SnowWorld aan in nieuwe vlog

Door:

Henry Sildaru heeft meters gemaakt in SnowWorld en is ondertussen ook nog eens door het land heen gecrost. Dit alles in z’n nieuwe vlog en die is na de klik te bekijken!

Met de selecte mogelijkheden om meters te maken in de sneeuw koos Henry Sildaru ervoor om naar het meest regenachtige platte land van Europa te komen. Niet dat het uitmaakt, want we weten allemaal dat SnowWorld voor heel wat internationale atleten een mooie uitkomst is.

Zeker in de zomer!

Zo ook voor het broertje van Kelly Sildaru en SnowWorld Landgraaf is geen onbekend terrein voor ‘m. Toen hij vijf jaar oud was werd hij ook al in de indoorhal op ski’s gezet en uiteraard zijn daar beelden van. Dat is natuurlijk leuk om naar te kijken, maar uiteindelijk zaten we toch wel meer te wachten op de huidige beelden en ook daar is genoeg van te begluren.

Verder moeten we er eerlijk bij zeggen dat de vlog nog wel erg lang kan duren en dat komt mede omdat er elke keer vermeld moet worden waar Henry Sildaru is. En dat hij bijvoorbeeld gaat eten.

Ja, dat hoeft van ons dus niet perse. Niets te nadelen van het ski talent trouwens, want skiën kan hij zeker en ook Henry z’n Engels is zeker voor z’n leeftijd on point. Er zal waarschijnlijk alleen iemand anders achter de edit knoppen zitten en daar mag verandering in aangebracht worden. En we zijn er toch wel aardig zeker van dat je niet met drones mag vliegen wanneer je in het centrum van Amsterdam bent.

Hoe dan ook, de ski beelden zijn leuk, de rest hadden ze beter enkel in b-roll kunnen zetten. Zoals in het begin van de vlog bijvoorbeeld.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle