Freestyle. Video's - 11 mei 2020   15:42 Ilias van Hoof stunt door ondergesneeuwd én zonnig Laax in nieuwe edit

Door:

Ilias van Hoof heeft de non-snowboard periode aangepakt om z’n fijne trip in Laax aan iedereen te showen. Met succes, want hij is erg lekker geworden én na de klik te bekijken!

De fijne edit van Ilias van Hoof kwam precies op het moment dat we ‘m echt ff nodig hadden, want man, man, man, wat zitten we onszelf toch in de weg. De hoeveelste week is het al zonder wintersport? We hebben namelijk geen idee meer. Gelukkig zegt onze telefoon nog gewoon welke dag het is anders is ook dat een issue.

Maar goed, genoeg over onze (toch wel prima te behappen) beperkingen in deze tijden van crisis, want er zijn mensen die het zwaarder hebben. Snel dus maar door naar Laax, want van poeder rijden tot pannenkoeken en van heerlijke tricks over de enorme schansen van P60 tot sessies in de pipe met strak blauwe lucht, Ilias van Hoof is tussen de wedstrijden door op pad geweest in Laax en daar is deze lekkere edit het resultaat van. 

Want damn son, er zitten wel echt een aantal heerlijke tricks én shots tussen hoor. Het editwerk maakt of kraakt ook wel een edit, maar wat ons betreft zit dat in deze helemaal goed. Dus in dat geval kudo’s voor wie de kudo’s toekomt: Gidi Pridan. “Ilias and I joined together with a couple of homies to have some good time between contests. We where lucky, Mother Nature provided us with all deferent kinds of conditions in less than a week” luidt de beschrijving en dat laatste is dus zoals gezegd zeker te zien. 

Vooral die poedermomenten… Oehlala! Jammer dat hij maar een select aantal minuten duurt, van ons mocht dit wel wat langer doorgaan.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle