Freestyle. Video's - 17 december 2020   15:29 Jacco Bos propt met ‘urlaub in Italy’ drie weken aan urban actie in één verse edit

Door:

Jacco Bos heeft even een uitstapje gemaakt naar Italië en uiteraard is z’n snowboard én z’n camera meegegaan. Dit alles was genoeg om deze street edit eruit te pompen die je even wil zien!

We konden er lange tijd vandaan blijven, maar het is weer de hoogste tijd om even met de billen bloot te gaan. Want we weten niet waarom we je deze urban edit van Jacco Bos in Italië nog niet hebben laten zien, maar daar gaan we bij deze even heuuuul snel verandering in aanbrengen.

En we kunnen je zeggen, in deze tijden van het jaar is het ‘met de billen bloot gaan’ zeker niet iets waar we blij van worden. Daarnaast schamen we ons gewoon ergens ook wel dat deze video geen doorgang heeft gevonden op de frontpage. Want een lekkere edit is ‘Jacco’s Urlaub in Italy’ zeker weten.

Te starten met een ferme crash trouwens, waar je meteen al kennismaakt met het geniale editen van de man himself. De rest van de bijna vier minuten durende edit zitten vol met honden, pannenkoeken, roadtripshots, schrammen, sneeën, blije gezichten, leipe tricks én leipe crashes die dan nog op je staan te wachten. Dus als we je een dikke tip mogen geven: doe het snel want hij staat al een maand online. Dus je hebt nog even wat in te halen.

Ps. het nummer die je in de edit voorbij hoort komen is echt een prachtige vondst Jacco, kudo’s! Oh en die ender… HOE DAN?!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle