Freestyle. Video's - 22 november 2021   18:33 Je kunt gewoon skiën zonder sneeuw en Valentin Delluc laat zien hoe

Door:

In de categorie “we wisten niet dat we het wilden weten, maar prima dat ons leven nu verrijkt is door iets wat we NOOIT gaan doen” hebben we vandaag: kan je skiën zonder sneeuw? Of… Onder een brug door waterskiën met normale ski’s én een parachute?

Oké, die laatste vraag is dermate raar dat we gewoon maar naar de beelden laten kijken. En wat betreft het antwoord op de andere vraag is: Het kan, maar we maken meteen even de kanttekening dat je je ski’s erna ook niet meer nodig moet willen hebben.

Want we weten niet of je wel eens over een stuk piste bent gegaan waar weinig sneeuw lag? Zo ja, dan ken je vast wel dat geluid wanneer je met je ski’s of snowboard over een stel stenen gaat? Je weet wel, dat knarsende geluid, wat door je hele lijf gaat met zo’n enorme pijn alsof er iemand… Met ski’s of snowboard over stenen is gegaan?

Dat geluid ga je nog vaker horen in de aankomende minuten. Valentin Delluc was het namelijk zat om te wachten op de sneeuw en tot daar kunnen we ‘m nog wel volgen, maar wat daarna gebeurt is ons iets teveel van het goede. Hij liep namelijk omhoog om daarna z’n parachute uit z’n tas te vissen!

Daar hield het feest voor Valentin Delluc nog niet op aangezien de freestyle speedrider meerdere plekken op de berg aandoet en daar even z’n ski’s over alles behalve sneeuw heen te rammen.

Tja, wat moet je anders als je alleen bent in een skiresort zonder sneeuw? Goed. Tot dusver zijn we verbaasd, maar zitten we nog op onze stoel. Totdat Delluc ook nog eens een wakeboarder van z’n plek stoot en het op een waterskiën zet! Bekijk de bizarre combi hier inclusief de bloopers:

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle