Freestyle. Video's - 4 juni 2020   15:56 Jesper Tjäder imiteert tricks van SSX On Tour in het echt

Door:

Spoileralert: het wordt geen Switch Decuple Cork 3240 Mute, of wat jij er ook normaliter uit wist te persen bij SSX On Tour op de Playstation. Maar toch kudo’s voor Jesper Tjäder voor het imiteren van deze tricks!

SSX On Tour, of sowieso überhaupt iets uit de SSX reeks… Wie heeft het vroeger niet gespeeld? Sure, ondertussen is de grote broer ook nog op de Playstation 3 te spelen, maar de echte gamers weten dat de gloriedagen lagen bij SSX On Tour, die in 2005 voor de Playstation 2 uit is gekomen. Wat zeggen we, we durven zelfs nog verder te gaan in dit verhaal! Z’n voorganger, SSX Tricky uit 2001, is voor ondergetekende namelijk degene geweest waar juist de nodige maanden in hebben gezeten.

Zo, dat waren nog eens tijden he. Op je bed naar zo’n enorme beeldbuis turen en schele ogen krijgen terwijl je de knopjes door de controller heen duwt omdat dat eh… Nut had en je atleet harder zou gaan draaien?

Je kunt verder veel over het snowboard en ski spel zeggen, zoals bijvoorbeeld dat het grandioos is en dat je het na het lezen van dit artikel gewoon weer af gaat stoffen, maar dat is niet wat we bedoelen. We bedoelen namelijk… En dit is lastig om te zeggen:

Het is verre van realistisch.

There. De aap is uit de mouw.

Goed, dat wist natuurlijk iedereen en feit blijft dat het imiteren ervan dus ook niet echt gaat lukken. Ook niet als je Jesper Tjäder aka tovenaar op ski’s heet. Toch heeft hij een poging gewaagd en daarmee is het in ieder geval Jesper Tjäder die het dichtste bij de imitatie van SSX gaat komen. En wel door dus met één ski los een schans te pakken om naderhand weer met twee te landen. Daarna wilt gekke Tjäder nog even van de mogelijkheid gebruik maken om wat tricks uit z’n mouw te schudden.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle