Freestyle. Video's - 4 januari 2022   10:40 Jesper Tjäder introduceert z’n nieuwe DOPE SNOW kleding tijdens fijne park edit

Door:

Jesper Tjäder heeft zich al even aan DOPE SNOW gelinkt en voor komend jaar zit er weer nieuwe kleding aan te komen. En tja, daar hoort natuurlijk een goeie intro video bij. Right?

Yup. Dat is correct. Al zeggen we het zelf. Je kunt wel zeggen “hey, we hebben een nieuwe jas en broek, doe even kopen alsjeblieft”, maar dat werkt meestal niet. Of je moet ergens hoog in de boom tussen de beste designers in de wereld zitten, waardoor alles wat je maakt goed verkoopt, maar dat is helaas voor DOPE SNOW niet het geval.

Maakt ook niet uit, die mensen en merken hebben geen Jesper Tjäder in hun atleten portefeuille zitten en juist daar zit DOPE SNOW nu eerste rang. Plus, en dat is wel echt het voordeel als je als kledingmerk een creatieve skiër signeert, want de introductievideo’s voor z’n eigen kledinglijn zijn altijd geniaal om naar te kijken!

Het is dan ook niet zomaar even een park edit die Jesper Tjäder ons laat zien, want sommige tricks zijn gewoon niet gezond en hiermee laat hij meteen zien dat hij de koning van de creatieve tricks is. Dat liet hij al tijdens Unrailistic en Unrailistic 2, maar nu wordt dat nog maar eens bevestigd. Want eeeh… Een switch backflip 270 out? Ga er maar aanstaan.

Wij gaan het niet eens proberen, of je moet een groep aan doktoren klaar hebben staan die ons meteen even onder handen kunnen nemen. Nee, we laten het graag aan Jesper Tjäder over. En DOPE SNOW in dit geval natuurlijk, want zij willen dat jij die kleding gaat kopen.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle