Freestyle - 18 juni 2021   13:44 Jesper Tjäder neemt je nog eens onboard mee tijdens Audi Nines 2021 in Crans Montana

Door:

Jesper Tjader had nog wat beelden van Audi Nines 2021 in Crans Montana in z’n hoge hoed zitten en tja, dan is het enkel een kwestie van tijd voordat ze eruit getoverd gaan worden.

Man, man, man. Je kunt die Zweedse freestyle skier ook echt overal voor porren he. Is het niet een bizar creatieve sessie op ski’s waar hij mee bezig is, dan figureert hij wel als deelnemer bij een Japanse speelshow. En nu is Jesper Tjäder lekker bezig geweest in Crans Montana tijdens Audi Nines 2021.

Je weet wel, dat event wat een tijdje geleden is verreden. Waar iedereen uit de freestyle wintersport scene wel een uitnodiging van zou willen krijgen, maar het enkel welgelegd is voor een selecte groep? Waaronder Jesper Tjäder?

Snowboarders waren ook aanwezig hoor, klik daarvoor even hier, maar nu is het dus Jesper Tjäder met z’n onboard beelden die voorbij komt. En als de tekst “Is this one recording?” voorbij hoort komen dan weet je in ieder geval zeker dat je naar een POV video zit te kijken. De “No, uh yeah yeah. Eyyy!” is overigens ook eentje waar je niet onderuit kan. Want dat desbetreffende gezicht zit dan namelijk echt volle bak in beeld.

Maakt verder niet uit, gewoon een mooi feitje over de nieuwe onboard video van Jesper Tjäder. Je gaat ‘m dalijk wel zien voordat de actie begint.

Oh, en voor alle muggenzifters onder ons: ja, we weten dat hij al even op internet staat. Nee, we hebben er tot dusver nog niets meegedaan. Nee, dat maakt ons niets uit. Ja, het blijft goed beeldmateriaal om nog eens naar te kijken.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle