Freestyle. Video's - 6 februari 2020   20:25 Jesper Tjäder promoot z’n DOPE SNOW lijn in nieuwe Nieuw Zeeland edit

Door:

Jesper Tjäder liep er al langer mee en je hebt de kleding van DOPE SNOW al links en rechts voorbij zien komen op de Zweedse freestyle skiër. Zoveel nieuws is het dus niet, maar daar is nu wel even extra goed op ingespeeld want er is een heuse edit uit komen rollen van z’n periode in Nieuw Zeeland!

En daar zitten we dan wel weer met blijdschap op te wachten. Tjäder had z’n kleding echt al tijden aan en dat is te zien als we ver naar beneden scrollen in z’n Instafeed, de laatste foto dateert van vierenveertig weken geleden of iets dergelijks. Niet dat het verder wat uitmaakt hoor, we zijn daarna gewoon gestopt met scrollen, maar het is wel duidelijk dat DOPE en Jesper Tjäder elkaar gevonden hebben.

Dat mondde uit in een eigen lijn welke hij natuurlijk wel overal en nergens moet showen. En hoe kan je dat beter doen dan een atleet gewoon te laten doen waar hij goed in is?

Tjäder staat erom bekend dat hij alles smooth as fuck doet en prop dit in een edit die lekker aan elkaar gefilmd en ge-edit is en je hebt goud in handen. Dat zagen we die keer toen hij langs was gegaan bij het Henrik Harlaut Snowpark, waar meer dan dertig features lagen en hij ze stuk voor stuk deed, maar ook die keer dat hij op een energiecentrale bezig gaat is wel echt heerlijk te noemen.

En dan hebben we z’n Unrailistic 2 nog niet benoemd natuurlijk! Genoeg redenen dus om enthousiast te worden van Jesper Tjäder z’n werk en hieronder zijn wat heerlijke runs uit Nieuw Zeeland die bekeken kunnen worden. En ook die… Zijn smooth as fuck! Als je overigens z’n kleding wilt kopen dan kan je hierrrr terecht. Voor pak ‘m beet 350 euro ben je helemaal aangekleed.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle