Freestyle. Video's - 3 augustus 2020   15:48 Kotsenburg, Hale en Henricksen zijn op zomerkamp geweest in Mt. Hood met dit resultaat

Door:

Het drietal moest er lang op wachten, maar eindelijk mochten Sage Kotsenburg, Zak Hale en Dusty Henricksen weer snowboarden. En hoe doe je dat beter dan op zomerkamp te gaan in Mt. Hood?

Zomerkamp klinkt overigens een beetje alsof de crew eh, daadwerkelijk op zomerkamp is geweest. Maar uit die droom zullen we je meteen maar even helpen. Sage, Zak en Dusty moesten gewoon enorm lang duimen draaien voordat ze echt een lekkere sessie konden poppen en toen het uiteindelijk kon…

…Namen ze het er ook goed van!

Zomers wintersporten is toch altijd wel een feest want meestal is er aan blauwe lucht geen gebrek en de temperaturen zijn ook dermate hoog dat de jassen thuisgelaten kunnen worden. En tja, als er dan ook nog eens een lekker park ligt waar je genoeg meters kan maken, wat wil je dan nog meer?

Ja, idd, een filmer! Nou en laat Monster Energy daar precies geen issues mee hebben, want de ondertussen huisfilmer genaamd Gimbal God is gewoon van wereldkwaliteit.

Je snapt al wel waar deze edit naar toe gaat, toch? Het is namelijk dik zes minuten aan enorm lekkere beelden en stuk voor stuk doen de heren een enorme duit in het zakje. Kotsenburg en Hale lopen al langer mee, maar ook Dusty Henricksen is een mooie aanwinst voor deze video want ook hij laat zeker van zich horen. Het talent, die nog tweede werd tijdens de Burton US Open 2020 in Vail, pakt de nodige secondes mee en alles is hieronder te bekijken. Snel maar doen dus!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle