Freestyle. Video's - 16 januari 2022   18:36 LAAX deelt highlights edit van LAAX OPEN 2022 Slopestyle

Door:

LAAX heeft alle hoogtepunten in een edit van dik twee minuten gepropt, waardoor je alles van LAAX OPEN 2022 nog een keer in vogelvlucht kan bekijken!

Ondertussen weet je, als het goed is, dat Niek van der Velden de achtste plaats pakte en Melissa Peperkamp de zevende plaats liet noteren tijdens LAAX OPEN 2022 in eh… LAAX. Zo niet, dan moet je even hierrrr klikken want daarachter zit het wedstrijdverslag. En nu, nu is het tijd voor beelden!

We weten niet of je de afgelopen dagen mee hebt kunnen kijken naar alles wat LAAX OPEN 2022 te bieden heeft gehad, dus daarom delen we deze highlights edit maar wat graag met je. Overigens doen we dat ook als je alle secondes van de wedstrijd uit LAAX hebt meegepakt, want waarschijnlijk wil je het dan ook nog wel een keer terugkijken.

En als het dan ook nog eens lekker in elkaar is geëdit dan kijkt het al helemaal lekker weg. Én in de eerste seconde komt Melissa Peperkamp al voorbij, waardoor wij meteen fan waren van de video. Tja, een beetje gekleurd mogen we wel zijn toch, als er nationale trots in de finale staat van een World Cup wedstrijd? En dan is het ook nog eens LAAX OPEN 2022!

Zo, dat was weer een aardige opsomming dus daar gaan we nu mee ophouden, maar je snapt hopelijk wel wat we bedoelen. Lang verhaal kort is namelijk dat er beelden van LAAX OPEN 2022 klaar staan en dat je die even moet zien.

Overigens hebben we het nu wel enkel over Melissa Peperkamp en Niek van der Velden, maar ook Loranne Smans, Evy Poppe, Sebbe de Buck, Casper Wolf en Sam Vermaat hadden een wedstrijdbib aangehad tijdens LAAX OPEN 2022. Jammer genoeg bleven zij steken op een respectievelijke 14e, 29e, 25e, 34e en 37e plaats, waardoor dit event voor hen sneller afgelopen was dan gepland.

Foto frontpage: LAAX OPEN / Lammerhirt

 

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle