Freestyle. Video's - 23 januari 2023   18:50 LAAX OPEN 2023 gemist? Dit zijn de slopestyle snowboard en ski highlights!

Door:

Het kan zijn dat je om welke rare reden dan ook LAAX OPEN 2023 heb moeten missen, daarom zijn wij er. Om, nouja, je weer even up to date te brengen met betrekking tot de slopestyle wedstrijd!

Wij zijn overigens alleen maar een doorgeefluik, aangezien Red Bull degene is die de zware taak op zich heeft genomen om uit alles een highlights edit te bouwen. Nu is het zo, en daarmee vallen we maar meteen met de deur in huis, dat het niet een catchy video is geworden met daaronder een catchy muziekje. Zoals je wel vaker van hen gewend was. Nee, nu wordt er stil gestaan bij de top 3 van de semi’s en later de top 3 van de finale zelf.

Ergens ook wel een keer leuk, om mensen te horen voor de microfoon terwijl ze vertellen hoe ze het zelf vonden gaan. In plaats van enkel naar bewegende beelden kijken. Right?

Overigens is er voor beide wat te zeggen, aangezien wij soms ook gewoon een video aan bangers bekijken in plaats van daadwerkelijk ingaan op de runs. Maar hey, het is nou eenmaal zo dat Red Bull voor dit format heeft gekozen dus we gaan gezellig mee in die vibe.

Voor het eerst sinds mensen heugenis mochten de skiërs ook hun acte de présence geven bij LAAX OPEN 2023 en daarmee komt het hoofdstuk ‘snowboard only contest’ voor een van de grootste wedstrijden ter wereld ten einde. Er is door criticasters nog altijd niet besloten of het beter of slechter voor de sport is, maar wij vonden het wel gewoon chill dat er ook skiërs aan de start stonden. Ze krijgen zelfs hun eigen edit, wat wil je nog meer? Check hieronder de LAAX OPEN 2023 highlights voor snowboard en verder naar onderen voor ski!

Snowboard:

Ski:

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle