Freestyle. Video's - 9 april 2021   13:22 Levi LaVallee bouwt skiresort om tot speeltuin en sneeuwscootert er volle bak doorheen

Door:

En met skiresort bedoelen we het hele resort. Dus ook alle straten, steegjes en de haven. Levi LaVallee heeft zich zonder twijfel uit mogen leven in deze verse edit!

“Hoe zou het zijn, als ik opeens haaks rechts het skiresort in cross met m’n sneeuwscooter?” zijn vragen die al van jongs af aan al bij Levi LaVallee in z’n hoofd rondspoken. Bij ons overigens ook, maar wij hebben geen sneeuwscooter. En tja, dan wordt het opeens een ver van je bed show.

Zoals je wellicht al hebt gemerkt is dat bij Levi LaVallee wel anders en hij behield die feeling. En nu in 2021 werd zijn jongensdroom werkelijkheid. Duluth in Minnesota was de plek waar Levi z’n sneeuwscooter de sporen mocht gaan geven en dat deed hij met alle plezier. Dus ook alle skiliften en knikjes in de pistes werden aangegrepen om door de lucht te vliegen. Uiteraard werd er ook nog een snowboarder opgetrommeld want het is en blijft natuurlijk wel een resort met pistes.

Zoals we je net hebben verteld blijft het daar dus niet bij, want ook het dorp zelf wordt aangepakt. En daar is het luchtruim zoeken opeens wel een stuk lastiger.

Levi LaVallee

We hadden trouwens in plaats van ‘sneeuwscootert’ ook ‘braapt’ neer kunnen zetten, maar er werd hier even getwijfeld of je dan wel zou begrijpen waar het over ging. Nu is ‘braapt’ bij ons wel een logische term voor wanneer er volgas gegeven wordt, maar is dat ook bij jullie zo? Misschien niet! Dusja. Dat. En ook al is ‘sneeuwscootert’ ook geen werkwoord, maar goed. Dichterbij dan dit kwamen we niet.

Dus je doet het er maar mee.

Zeggen we op een heel lieve toon.

Fotocredit: Red Bull

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle