Freestyle. Video's - 18 mei 2020   17:47 ‘Love Hurts’ is de harde crashedit van Level 1 z’n ‘Romance’

Door:

Bijna tweehonderd seconden aan crashes staan er op je te wachten, want Level 1 heeft tijdens het schieten van Romance aardig wat falende acties weten vast te leggen! Dus, wie geniet er mee van de pijn van anderen?

Het klinkt raar, dat geven we toe, maar uiteindelijk is dat wel gewoon het geval. Overigens dachten we dat we bij bijvoorbeeld de trailer van Romance al een aardig aantal crashes hadden gezien, maar blijkbaar zat er nog meer in het vat. Veel meer. En nog veel harder.

En nog veel meer. Oh, zeiden we al nog veel meer? Nouja, ga er dan maar vanuit dat er echt een aardige hoeveelheid foute momenten voorbij gaan komen.

Maar… Als we even de crashedit van Level 1 z’n creatie hebben gekeken dan blijft dé crash, waar we in de trailer ook al met grote ogen naar zaten te kijken, wel echt dé crash. Wat ons betreft dan he. Want heb je die hoeveelheid tomahawks gezien? En die yardsale naderhand?

We zouden voor geen goud met ‘m willen ruilen. Maar goed, we snappen het wel wanneer je zegt dat die tomahawkende kerel in verse poedersneeuw is gevallen en dus een urban crash harder is hoor. Want daar heb je ook wel gewoon gelijk in.

Wait… Nu zeggen we eigenlijk dat die crash in de poedersneeuw niet dé crash is van Romance.

Mmmm.

We zijn een beetje confused, waarschijnlijk omdat we zelf vanmiddag ook van de fiets zijn gevallen.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle