Freestyle. Video's - 12 april 2020   19:11 Marcus Kleveland cruist tijdens Pasen door het park in Noorwegen

Door:

De boel mag dan wel op slot zijn, in Noorwegen kan er nog wel semi gesnowboard worden en daar maakt Marcus Kleveland maar graag gebruik van!

Waarom ook niet? Als wij nu naar SnowWorld konden gaan dan hadden we het ook gedaan. En ja, ook al is het nog een takke end rijden om daar te komen. Bij Marcus Kleveland ligt het sowieso wat anders, aangezien z’n thuispark op een paar minuten rijden ligt, maar je snapt wel een beetje wat we bedoelen. Right?

Voor de Noorse snowboarder ligt het trouwens nog wel even extra anders, want er zit een emotionele lading bij. Of nouja, emotionele lading… Dat klinkt wel erg dramatisch, maar zo bedoelen we het niet. Het verhaal is gewoon dat Marcus Kleveland in de afgelopen twee jaar geen slush heeft gereden.

Au. We voelen z’n pijn.

Maar echt. Niet normaal.

Hoe dan ook, vanwege onder andere blessureleed moest hij de slush sessies aan zich voorbij laten gaan en daardoor was dit nu hét moment dat Marcus Kleveland wel in z’n hometown bezig kon. Daardoor waren de vibes ook meteen door het dak aan het gaan en daarmee was de sessie gestart!

Aan het weer zal het overigens niet liggen want daar in Noorwegen stond de zon heerlijk te shinen, net zoals de Do It Yourself momenten van Marcus Kleveland. Opeens heeft de crew namelijk iets gebouwd en dan verschilt het van een hip tot een…

Nouja, je zal het wel merken als je de edit aan hebt geslingerd. Dan gaan wij nog even verder met huilen dat we geen slush sessie hebben hier in Nederland.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle