Freestyle. Video's - 1 juli 2020   16:43 Marcus Kleveland pakt side hits als een baas in het Noorse Stryn

Door:

Daar istie weer hoor! Marcus Kleveland, de man van de wekelijkse content én tegelijkertijd is hij ook nog eens side hits genius. De vraag is, wat kan hij niet?!

Ja, daar zijn we eerlijk gezegd ook nog niet over uit. De Noorse snowboarder kan namelijk alles. Of nouja, als het aankomt op snowboardactie dan he. Wat hij verder in z’n vrije tijd uitspookt weten we niet.

Maar dat is oke! Als hij een speciale poppencollectie heeft is dat wat ons betreft helemaal prima, maar ook als Marcus Kleveland besluit om de hele nacht in z’n Spiderman pak rondjes te rennen zijn we fan. Maar nu dwalen we af, dus we gaan even terug naar de side hits edit die het internet op is gekomen.

Want daar komen jullie natuurlijk voor he. Je komt hier niet om te lezen waar wij allemaal helemaal oke mee zijn. Hoe dan ook, Marcus Kleveland is dus weer eens op je beeldscherm en met deze sessie zit het helemaal goed. Sure, het weer werkt goed mee, maar daar gaan we het even niet over hebben: die side hits! Mamma mia.

Uiteindelijk wordt er ook nog even de tijd genomen om een unit van een jump. “One scared Kleveland is gonna jump this” luidt de reactie voordat hij ook daadwerkelijk z’n snowboard onderbindt en die kreet is best te begrijpen. Want eh… Die unit van een jump is echt massive te noemen.

Okay! Genoeg geouwehoerd over onze wekelijkse contentcreator genaamd Marcus Kleveland, tijd om naar de beelden te kijken die in Stryn gemaakt zijn!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle