Freestyle. Video's - 15 juni 2020   16:36 Marcus Kleveland stormt wederom het internet op met fijne spring session

Door:

Die Marcus Kleveland blijft maar gaan met z’n fijne edits en ook deze uit z’n hometown is zeker de moeite waard!

Want ook al is deze al ff uit en is de kans aanwezig dat je ‘m al één keer hebt gezien, hij mag zeker niet ontbreken in je dagelijkse dosis wintersportactie.

Als je ‘m nog niet hebt gezien dan heb je geluk, want Marcus Kleveland heeft 192 seconden aan fijne beelden voor je op het internet gegooid.

Oh, hij is het internet op komen stormen natuurlijk. Sorry, dat hadden we moeten zeggen.

Anyway, Marcus Kleveland mag dan wel het internet op komen stormen (ha! Zie, nu ging het wel goed) met een leipe edit, naar het resort van Dombås crost Marcus Kleveland ‘gewoon’ met de scooter. Dat is nog wel eens anders geweest hoor, daar niet van, maar dit keer blijft z’n Audi RS6 dus even lekker in de garage staan en eerlijk is eerlijk: dit is ook wel geniaal om te zien hoor.

Want terwijl je je snowboard achterop je rug gebonden hebt een wheelie zetten? Dat lukt niet met de Audi RS6!

Overigens hebben we wat betreft de creativiteit uit het ‘Kamp Kleveland’ echt niet te klagen. De vorige keer ging hij met een 95cm lang snowboard aan de haal, daarvoor streepte hij al liggend op een matras vol gas over een piste heen en ook tijdens Pasen kwam er een fijne edit uitrollen.

Nee maar echt, we danken Marcus Kleveland in deze barre tijden op onze blote knieën. En nu is het dus deze edit die aan het grote publiek geshowt wordt. Wat zeg jij, wat moet er in de volgende edit voorbij gaan komen?

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle