Freestyle. Video's - 17 april 2021   17:33 Marcus Kleveland stunt door het park in samenwerking met GoPro

Door:

Vandaag geen zin om lange video’s te bekijken waarin een aantal snowboarders een verhaal vertellen rondom hun runs? Dan ben je hier aan het goede adres en wel met Marcus Kleveland in de mix!

Soms, dan heb je van die momenten dat je gewoon even niet wil nadenken en jezelf wil laten overrompelen door fijne video’s. Waarin niet of nauwelijks gepraat wordt.

Ondergetekende heeft dat vooral in het vliegtuig en in het openbaar vervoer, waar de kans groot is dat je om de haverklap uit je focus gehaald wordt. Dan is het gewoon lekker om naar een video of film te kijken waar je enkel en alleen bangers te zien krijgt.

Zo ook bij deze edit van Marcus Kleveland die een fijne parksessie heeft opgenomen met GoPro. Want ook al is hij niet zo heel erg lang… Hij is gewoon meer dan lekker te noemen! Of nouja, niet heel erg lang? De video is gewoon kort.

Maar goed, gaan we zeiken dat het maar een minuut is of gaan we genieten van Marcus Kleveland die een minuut lang de oren van je kop stunt? Jazeker, dat laatste! Want het zal je verbazen hoeveel de Noorse snowboarder je kan gaan laten zien in 60 seconden.

Dat gezegd hebbende: slinger ‘m aan, slinger ‘m daarna nog eens aan en als je dan nog steeds op de WC zit te chillen… Slinger ‘m dan nog maar eens aan. Het zal je niet teleurstellen.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle