Freestyle. Video's - 30 mei 2020   10:03 Marcus Kleveland stunt door het park op een 95cm lang Nitro snowboard

Door:

Je wordt nog eens creatief als je telkens door hetzelfde park heen crost!

Ja dat geldt ook voor Marcus Kleveland. Sterker nog, dat geldt zeker weten voor Marcus Kleveland. Hij is namelijk een van de weinige atleten die we in deze dagen nog op een snowboard zien staan. Tja, geef het beste talent eens ongelijk, wat zou jij doen als je de kans had? 

In dat geval stonden we elke dag in de sneeuw! Eindelijk die dingen leren waar we anders toch niet aan toe komen, maar nu opeens extra lang de tijd voor hebben. 

Of, natuurlijk, een keer iets ludieks proberen en dat vastleggen.

Zo ook bij Marcus Kleveland, die het zeker niet slecht heeft daar in het Noorse Dombås. Sterker nog, het verhaal gaat zelfs dat er iemand naar het park van Dombås is gekomen om de boel eens flink onder handen te nemen waar Kleveland op zijn beurt weer z’n voordeel uithaalde! Enige verandering in het verhaal, ten opzichte van andere edits, was dus dat de boel onder z’n voeten nogal eh, anders was.

Korter, vooral.

Dit keer werd z’n 155cm Nitro Beast namelijk aan de kant gezet en zo stond hij opeens op minder dan een meter aan snowboard! En het was te verwachten, maar het is nu echt helder: Marcus Kleveland kan blijkbaar echt op alles leipe tricks uitvoeren. Ja schrikbarend is dat nieuws niet, we weten het, maar toch. De verhalen gaan trouwens de rondte dat hij dit snowboard ook eens in competitie zou moeten gaan rijden, ook al weten we niet of dat er ooit van gaat komen. 

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle