Freestyle. Video's - 6 januari 2022   20:38 Mark McMorris, Brock Crouch en friends doen Saas-Fee aan in Chasing Winter Camp Files

Door:

Of we willen kijken naar een aantal minuten waarin Mark McMorris en Brock Crouch op hun snowboard gezellig door de sneeuw banjeren terwijl alles in Saas-Fee is opgenomen? Eeehm, wat denk jezelf?

Dit hoef je toch niet te vragen, natuurlijk hebben we daar zin in! En eigenlijk boeit het dan geen ster of het in Saas-Fee gebeurt of dat het ergens in LAAX is dat dit opgenomen wordt, blij van deze beelden worden we toch wel.

Oke, toegegeven, het is uiteraard niet helemaal hetzelfde als er iets wordt opgenomen in LAAX of Saas-Fee, maar je snapt toch wel dat het juist om dit duo gaat waar we zo blij van worden? Ja? Mooi! Dan kunnen we dat ook weer van de onzekerheidslijst afstrepen. En om het allemaal nog mooier te maken dan dat het is komen er ook nog even wat leute voorbij om alles nog even extra op te hypen.

Zoals een Sebastien Toutant bijvoorbeeld. Of Luke Winkelmann. Of Vlad Khadarin. Of Craig McMorris. Of… De rest moet je gaan bekijken. Vijf minuten duurt de video, alle actie komt van Saas-Fee af en als je er al eens bent geweest dan weet je dat het op de gletsjer nog wel eens de loterij kan zijn qua weer. “Sometimes it’s bluebird, sometimes it’s windy—sometimes it’s both”, analyseerden ze heel mooi in deze aflevering van Chasing Winter Camp Files. Of moeten we gewoon Chasing Winter zeggen? Geen idee, we gaan het bij de volgende aflevering wel zien, aangezien er ongeveer drie uit gaan komen. Lang verhaal kort is dus dat er nog twee afleveringen van deze hele crew gaan komen en dat het heerlijk wegkijkt. Beter gaan ze die dus online gooien!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle