Freestyle. Video's - 29 maart 2020   15:51 Mark McMorris & friends gaan los in winters Whistler

Door:

Van meer dan smooth uitgevoerde tricks over de schansen tot een achtertuin sessie omdat de sneeuw met bakken uit de hemel is gekomen. Mark McMorris had een méér dan prima tijd in Whistler en dat is te zien ook!

Van die sneeuw dat je een bocht draait en eigenlijk jezelf begraaft onder een heerlijke laag witte poeder. Of dat, door al die enorme hoeveelheid, de pistes zelfs een plek zijn waar je gewoon lekker hard kan gaan. 

Óf… Dat je een urban sessie in de straten kan houden omdat alles meer dan wit is. 

Poah. 

We moeten er niet al te lang bij stil staan, want dan gaan we die momenten echt nog erger missen dan dat we het nu al doen. Maar ja, het is een beetje onvermijdelijk als Mark McMorris ermee op de proppen komt hè. En dan ook nog eens een dikke edit neerplempt. 

Dat hij ook zo lekker casual ook getoond wordt maakt ‘m nog mooier dan dat-ie eigenlijk is. Het is footage uit de periode dat hij in januari in Whistler was en samen met Brock Crouch, Darcy Sharpe en Tyler Nicholson wordt de boel dus meer dan prima ondergestunt.

Eigenlijk behoeft het geen extra tekst en uitleg meer, want dit viertal staat op zichzelf al garant voor minuten waar je naar zou willen kijken, maar goed… Dat is nu dus even niet het geval. Wel mooi om te zien dat het qua beelden best random is, maar dat je uiteindelijk wel gewoon denkt ‘Jaaa, lekker dit zeg!’. 

Bij nader inzien gaan we trouwens niets meer zeggen want je moet gewoon klikken. Punt.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle