Freestyle. Video's - 28 mei 2021   16:00 Mark McMorris & friends stunten door het park in ‘Mammoth Melt Down’

Door:

Een heerlijk zonnetje, een fijne snowboardcrew en nog lekkerdere tricks. Mammoth Melt Down is een fijne bijkomstigheid op deze zonnige vrijdagmiddag!

Het is alweer een tijd geleden dat we een lekkere edit voorbij hebben zien komen en daardoor zijn we erg blij met Mark McMorris. Of nouja, niet alleen met de Canadese snowboarder natuurlijk, want de aankomende minuten draaien niet enkel en alleen om hem. Er zijn er namelijk meer die het een en ander op een snowboard kunnen en daar wordt eveneens de camera op gericht.

Er zijn er trouwens heel wat meer die zich wel thuis voelen op een snowboard, want in totaal zien we tien namen terug in deze fijne Mammoth melt down edit. Die natuurlijk over spring snowboarding gaat.

Wait, je dacht toch niet dat er werkelijk een mammoet was die een ferme meltdown had, toch?

Nee dat kan niet. Zelfs wij zouden zo’n gedachtegang raar vinden en we hebben nogal eens bijzondere momenten door ons hoofd rondrennen.

Hoe dan ook, namen als Danny Davis, Brock Crouch, Judd Henkes, Chris Grenie en Hailey Langland zijn van de partij, maar ook Luke Winkelmann, Dusty Henricksen, Zeb Powell en Harrison Gorden staan hun mannetje in dezelfde edit. Ondertussen komt Stan ook nog even voorbij om te lifestylen, waar we overigens écht van houden, en zijn de heerlijke tricks niet aan te slepen.

En dat laatste is echt geen overdreven verhaal, want bijvoorbeeld Dusty Henricksen is lekker, lekker, lekker bezig. En zo hebben we eigenlijk over iedereen wel iets te melden, maar dat gaan we niet doen want jij wilt beelden zien en dat krijg je bij deze. Check ‘m!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle